dimarts, 16 de setembre del 2008

Vamos???????

CaixaFòrum Barcelona acull del 19 de setembre de 2008 al 4 de gener de 2009 una gran retrospectiva dedicada a Alphonse Mucha, un dels creadors i difusors de l’estil Art Noveau, pioner en l’aplicació de l’art a la publicitat i un dels pares del disseny gràfic modern. Els seus cartells teatrals, publicitaris i decoratius, protagonitzats per dones fascinants, i la seva relació amb la cèlebre actriu Sarah Bernhardt el van fer assolir la fama.
Aquesta exposició, produïda per la Fundació ‘la Caixa’ en col·laboració amb la Mucha Foundation, presenta una àmplia selecció de les seves fotografies, a més d'oferir una visió retrospectiva de la seva carrera. La visita s'estructura a partir de quatre grans nuclis temàtics: Teatre, Bellesa, Misteri i Modernitat, i quatre capítols més breus que ajuden a situar l'aportació de Mucha a l'art del segle XX: La metròpoli com a escenari, La fotografia, eina i art, L'epopeia eslava, una visió i La difusió de l'estil Mucha: Barcelona.

5 comentaris:

Kukadellum ha dit...

Yo ya la he visto, pero si sirve como excusa para tarde de colores con café de broche... me apunto, por supuesto.

Muaca!

Lucía.

LOCOS ha dit...

Yo tambén la he visto en Madrid, pero digo lo mismo que la chica feliz, si es por quedar no importa. A parte, ver grandes artistas nunca cansa.

PD: Me he cortado el pelo y soy una bola de billar jajajjajaja


JORDI

LOCOS ha dit...

Jo també m'apunto encantada (jo no l'he vist).

Jordi has de penjar una foto teva. jo vull veure la bola de billar!!!!!

ptonets!!!

Cris

LOCOS ha dit...

Yo todavía no la ví, propongan día y vamos!. Luego café + lobo?
besos!
Rebeca

LOCOS ha dit...

Yo todavía no la ví, propongan día y vamos!. Luego café + lobo?
besos!
Rebeca